Scuturile Albe

 


Scuturile Albe este primul din cele nouă volume ale seriei HULTANA. Este începutul unei povestiri fantastice, începutul unei călătorii în lumea fascinantă a unor vremi de demult și a unui viitor probabil, este povestea unei călătorii inițiatice de descoperire a Cunoașterii, Înțelepciunii și Tehnologiilor Antichității Abisale.

În același timp, Scuturile Albe, întreaga serie HULTANA, este o poveste de Iubire. Este povestea celor doi eroi principali, frumoasa și dinamica Zorynnis și non-conformistul Mau Nias. Doi profesioniști desăvârșiți care prin cercetările, creativitatea și munca lor, inițiază schimbări benefice profunde în societatea viitorului și în viețile lor.

Scuturile Albe este o carte în care umorul nu doar că nu lipsește, ci este prezent aproape în fiecare pagină, pentru că toate personajele acestei cărți și a celorlalte volume ale seriei HULTANA sunt oameni care au ales să nu trăiască în încrâncenare, cu dinții strânși, ci cu bucurie, cu brațele deschise, indiferent cât de dificile sunt unele situații pe care le traversează.

Zorynnis este o cercetătoare din domeniul științelor vieții terestre și extraterestre, astrobiolog cu o viziune extinsă și cu o abordare pragmatică a profesiunii sale, iar iubitul ei, Mau Nias, este un coordonator de proiect pasionat de tehnologie în general și în special, de tehnologiile ancestrale uitate, tehnologii pe care le readuce la viață și le aplică împreună cu cei din echipa sa.

Cartea Scuturile Albe conține și o serie de inserții scurte de amintiri ale unor experiențe inițiatice, de cunoaștere ezoterică primită pe diverse căi, de introspecție, de cercetare interioară, de revelație și de conștientizare a esențelor vieții aflate dincolo de percepțiile obișnuite ale minții și ale simțurilor noastre. Iată un astfel de exemplu:

„Învăluit într-o aură de culoarea fildeșului, în stare de detașare absolută, tatăl meu îmi dăruiește Cunoaștere privindu-mă cu Drag:

_ Averea ta ești Tu și ține minte că nu există nimic mai de preț pentru tine decât Tu însuți, Tu Ființa. Iar Tu-Ființa ești Respectul, Compasiunea, Devoțiunea, Armonia, Înțelepciunea, Cunoașterea, Adevărul, într-un singur Cuvânt, TU ești Iubirea Divină. Până ce nu afli CE EȘTI și nu te mai îmbeți și auto-hipnotizezi cu “cine ești” nu vei ști și nici nu vei înțelege ce este Întregul, TOTUL și nu vei cunoaște și trăi Infinitul.

Nu poți vedea Armonia Perfectă a Firii Înconjurătoare până ce tu nu știi ce este Armonia și nu ești doar Armonie, nu poți trăi Devoțiunea până ce tu nu știi ce este Devoțiunea din Inima Ta, nu poți fi respectuos, în sensul pur și profund al cuvântului, până ce tu nu cunoști în tine Respectul de Sine, nu poți împărtăși Adevărul până ce Inima ta nu este doar Izvor de Adevăr.

Nu poți vorbi nemijlocit cu Universul Creator a Tot ce ESTE până ce tu nu întelegi că Tu ești Una cu Universul, că Tu ești Una cu Infinitul Creator, că fiecare om este o Ipostază a Universului Creator în Manifestare, că fiecare floare și că fiecare animal, că fiecare piatră și că fiecare izvor este o Ipostază a Universului Creator în Manifestare, că aerul pe care îl respiri este o Ipostază a Universului Creator în Manifestare, că Oceanul și nisipul sunt deopotrivă, Ipostaze ale Universului Creator în Manifestare și până când nu mulțumesti Universului Creator pentru Tot ce ESTE și pentru Tot ce Tu EȘTI.

Ține minte că ai venit la Pieptul Mamei Pământ în această viață pentru a te cunoaște, pentru a afla și a trăi Înzeirea din Inima Ta și apoi pentru a o împărtăși cu Devoțiune celorlalți. Ai venit pe o Frecvență și este folositor să alegi să pleci pe o Frecvență mai înaltă. Te-ai nascut din Dar și Iubire Divină și pleci în Iubire îmbogățit cu toate Darurile experiențelor acestei vieți. Tot ce iei cu tine de pe Pământ, sunt aceste Daruri la care nici nu te-ai gândit până acum.

Se spune că nu iei nimic cu tine atunci când pleci din viață, dar nu este așa. Pleci îmbogățit cu minunatele Daruri pe care le-ai experimentat și asta înseamnă o Frevență mai înaltă care te poate propulsa într-o viitoare viață cu experiențe și mai îmbogățitoare și mai înălțătoare. Chiar și după ce afli și înțelegi ce Daruri de Iubire Divină sunt experiențele prin care treci, uneori Mintea te impinge să te revolți, să accepți cu greu ceea ce, aparent, par fi întâmplări neplăcute.

Cârcotești, ești nemulțumit, bombăni, ești morocănos, fițos, nerăbdător, uneori nesuferit, cicălitor, acaparator, pretențios, snob și nu faci de fapt altceva, ci doar îți alungi Bucuria din Inima Ta neacceptând Darul Vieții. Domnul Zeu și Doamna Zee, Familia Creatoare a acestui Univers, te privesc cu Iubire Divină și te așteaptă cu răbdare desăvârșita să Îi afli în Inima Ta, ca să te poată ghida, ca să te poată îndruma cum sa pășești în Lumină. Pentru că Darul cel mai de preț al tău, Ești TU.”

Fragment din cartea Scuturile Albe, primul din cele nouă volume ale seriei HULTANA.

Cumpără cartea Scuturile Albe în format electronic de aici: https://buyby.ro/34-seria-hultana Poate fi citită pe telefon, laptop sau tabletă.

Dacă vrei să ai cartea Scuturile Albe și în biblioteca ta, atunci comand-o în sistem „print on demand” de aici: https://www.blurb.com/user/RaMaat


La link-urile de mai sus vei găsi toate cele nouă cărți ale seriei HULTANA.

Paul Buică


Comentarii

Cele mai citite articole:

Cu sau fără noi..

Vezi-ți de treaba ta!

Disciplina Interioară