Puterea Infinită


Dacă tot stăm și vom mai sta pe-acasă o vreme, haideți, să petrecem cu Iubire acest timp, astfel încât, să ne fie fiecăreia și fiecăruia dintre noi, Aducător de Bucurie și de Folos, să ne fie Inspirator și Înfăptuitor! Haideți, să înțelegem că Mintea noastră și Inima noastră au o Putere Infinită de Înfăptuire a tot ceea ce noi le încredințăm cu știința ori fără știința noastră! Haideți, să dăruim Putere de Înfăptuire doar acelor simțiri, gânduri, rostiri și acțiuni ce ne sunt Aducătoare de Folos, de Bucurie și de Împlinire nouă, Surorilor și Fraților noștri Români, Neamului nostru și României.

Trăind cu tot felul de spaime, gândindu-ne, vorbind unii cu alții sau scriind pe platformele de socializare despre tot felul boli, virușii, moarte, conspirații, politică, trădătorii de Neam și de Țară, despre corupție, despre slugărnicie, globalism, consumism, despre distrugerea Demnității și a Onoarei, despre omniprezenta incultură, despre ne-Firescul ce a cuprins societatea și tinde să o înghită cu totul, despre distrugerea economică a Țării, despre distrugerea Învățământului, despre falsificarea Istoriei de zeci de ori milenară a Neamului nostru, despre ciuntirea Țării, despre pericolul dezmembrării României, despre iminenta dispariție a Națiunii Române, despre sfârșitul lumii și despre câte și mai câte de acest fel, nu facem altceva decât să hrănim cu Puterea Infinită de Înfăptuire a Minții și a Inimii noastre, tot ceea ce este ne-Firesc și, deopotrivă, să îi hrănim pe toți cei care generează toate aceste distrugeri.

Haideți, să ne recăpătăm fiecare dintre noi Demnitatea de Om și, cu toții împreună, Demnitatea de Neam și să înțelegem că nimeni nu are nicio putere asupra noastră ca Oameni Demni, ca Oameni de Onoare, în afară de acea Putere pe care noi înșine le-o dăm unora și altora pentru a fi folosită apoi împotriva noastră! Să isprăvim odată pentru totdeauna cu umilința în fața unora și a altora, cu fricile de tot felul, cu îngăduința de a-i lăsa pe unii și pe alții să ne calce în picioare Valorile Strămoșești, să caute să ne ridice împotriva Părinților și Străbunilor noștri, să ne falsifice Istoria și să ne împingă către denigrarea Ființei Neamului și a Limbii Române, către uitare și către extincție.

Haideți să ne schimbăm Atitudinea de acum cu cea care ne este Rădăcină a Ființării noastre! Să revenim la Valorile Neamului nostru, la acele Valori Ancestrale ale Strămoșilor noștri, Valori ce ne-au hrănit Creșterea ca Oameni Demni, ca Neam și ca Țară! Dacă acele Valori Strămoșești nu ar fi fost cele Folositoare, am fi dispărut demult sau nici măcar nu ne-am fi născut și nu ar fi existat niciodată o Țară numită, România și un Neam Românesc.

Haideți, să redescoperim Iubirea și Respectul de Soră și de Frate, de Părinți și de Strămoși, Iubirea și Respectul de Neam și Iubirea și Respectul de Țară. Să înlăturăm din Mintea și din Sufletul nostru orice fel de vrajbă și să redevenim Neamul Invincibil, Familia cea Mare a Națiunii Române, pentru că doar astfel vom putea să ne unim încă o dată, de astă dată în Inimi și să reconstruim România Mamă!

Haideți, să hrănim cu Puterea Infinită de Înfăptuire a Minții și a Inimii noastre, tot ceea ce este aducător de Pace, de Armonie, de Adevăr, de Folos, de Bună și Frumoasă Stare, de Abundență, de Bucurie și de Fericire Neamului nostru și Pământului nostru Străbun! Nimeni și nimic nu ne poate împiedica să fim Oameni Demni, Oameni de Onoare, Oameni Iubitori și Luminoși în tot ceea ce vrem să înfăptuim în Numele Iubirii! Alegerea este Întotdeauna a noastră! Ne naștem cu Darurile Iubirii, Demnității și Onoarei activate în Interiorul nostru. Nimeni nu ni le poate lua, în niciun fel, niciodată. Uneori, din neglijență, le pierdem, dar în oricare clipă ni le putem reactiva doar ascultându-ne cu Atenție Alertă, Șoaptele Inimii.

Haideți, să redescoperim și să reînvățăm ce este Respectul și să manifestăm Respectul Cuvenit pentru tot ce se află și ființează în jurul nostru, pentru Firea Înconjurătoare, pentru toate Ființele, pentru toți Semenii noștri, pentru Pământul Țării, pentru toate Roadele și pentru toate Bogățiile pe care ni le dăruiește pentru a le folosi cu Chibzuință, pentru Întreaga Moștenire a Neamului nostru și pentru Limba Română ce ne este dulce Rostire de Adevăr.

Haideți, să ne ajutăm Surorile și Frații care trudesc pământul pentru a ne dărui Roade gustoase și sănătoase, să ne ajutăm Surorile și Frații care fac Producție, pe cele și pe cei care oferă Servicii Folositoare, să ne ajutăm Surorile și Frații care cercetează, născocesc, creează, să ne ajutăm Surorile și Frații care trudesc în spitale, în școli, în medii universitare, să ne ajutăm Surorile și Frații aflați în răscruci ale Vieții lor, să le dăruim Iubirea noastră astfel ca ele și ei să înțeleagă, că nu sunt singuri, că nu sunt abandonați, că sunt Fiice și Fii ai Neamului nostru și că Neamul este o Ființă mai Înaltă din care toți ne-am întrupat, să înțeleagă, că toți suntem Surori și Frați! Haideți, să fim Temeinici în tot ceea ce înfăptuim!

Haideți, să înțelegem, că doar cu Iubire simțind, gândind, rostind și înfăptuind Împreună putem să ne reclădim Neamul și Țara! România are o Bogăție mai mare decât toate Bogățiile Materiale aflate în solul, în apele și pe pământul său. Acea Bogăție Infinită, Izvorâtoare de Puteri Infinite, se află în Inima Neamului Românesc, în Inima și în Mintea fiecăreia și a fiecăruia dintre noi. Acea Bogăție, Intangibilă oricui i-ar trece prin cap să o tâlhărească, este Iubirea de Soră, Iubirea de Frate, Iubirea de Părinți, Iubirea de Strămoși, Iubirea de Adevăr, Iubirea de Limba Română, Iubirea de Țara Mamă, România.

Haideți, să ne bucurăm de acest Dar Infinit ce izvorăște în fiecare clipă din Inimile noastre și să folosim Puterea Infinită de Înfăptuire a Iubirii pentru a iniția, pentru a da Viață Văpăii Focului cel Viu și Veșnic al Renașterea Neamului Românesc și a României! 


Comentarii

Cele mai citite articole:

Cu sau fără noi..

Vezi-ți de treaba ta!

Disciplina Interioară