Pescarul



„Sunt Ykhe, Pescarul. Amintește-ți: Orice vrei tu să fie, deja este. Orice crezi tu că este, ESTE. Orice alegi tu să crezi, este real în Visul tău. Noua Omenire ESTE pentru că tu crezi că este, pentru că tu O creezi în fiecare clipă prin ceea ce Tu ești. Cei care cred la fel ca tine, ființează în Omenirea creată de Crezul lor. Puterea Creației ce se revarsă din Izvorul de Stele hrănește orice alegi tu să fie, să se nască, să crească. Tu ești Creatorul lumii tale, a Visului tău și ești Împreună-Creatorul a Tot ce ESTE. Tu atragi Puterea Creației prin puterea Crezului tău, prin puterea Alegerii tale, a Dorinței tale. Trăirile tale, Emoțiile tale, Gândurile tale, Rostirile tale, Înfăptuirile tale sunt Alegerea Ta în totalitate și în totalitate îți apropie Puterea Împlinirii. Tot ce simți este real în Visul Tău, tot ce gândești este viu, tot ce rostești poartă Pecetea Vie ce atrage Puterea Împlinirii, tot ce înfăptuiești este împlinirea Alegerii Tale, tot ce primești este ceea ce Tu ai cerut cu știința Minții ori fără știința Minții Tale. Este Visul Tău.

Viața pe Pământ este experiența unui Vis-Împreună. Realitatea este Conștiința. Realitatea este Trezvia, este Lumina pe care o dobândești atunci când Tu-Ființa, alegi Calea, cu fiecare Trăire, Emoție, Gând, Rostire, Înfăptuire. Atunci când vei reuși să visezi conștient, vei controla Visul, vei crea Visul pe care îl dorești, vei crea Viața, vei transmuta Elementele, Fenomenele, Alcătuirile, Totul. Vei fi pretutindeni în același timp de vei alege așa. Vei fi pe toate Ramurile Timpului, în toate Alcătuirile Văzutului și în cele ale Nevăzutului, vei fi în Înțelepciunea și în Puterea Întregului, a Creatorului. Atunci Visul Tău nu mai este vis, este Veghe. Este Realitate. Este Conștiință Pură. Atunci, cu Bucurie, cu Drag, cu Respect, în Armonie și Iubire, vei trece pragul Casei Tale Celeste.

Ține minte! Tu decizi ce este Adevărul pentru că tu ești Creatorul Tău din clipa în care te-ai desprins din Izvorul de Stele. Din clipa în care ești în Veghe. Ești orice alegi Tu să fii. Adevărul tău este de neclintit pentru că Tu și numai Tu îl hotărăști.

Sunt Ykhe. Mi se spune Pescarul pentru că deschid valurile Oceanului și pescuiesc între coamele de Smarald. Acolo aflu Ființele ce privesc către Stele și celor ce aleg Lumina le deschid Poarta Visului. Doar ele pot alege.”

Fragment din „Zeiţa Mamă” (Dhyanna, Prinţesa Dacă - vol. II)

Foto: https://pixabay.com

Comentarii

Cele mai citite articole:

Cu sau fără noi..

Vezi-ți de treaba ta!

Disciplina Interioară